Wednesday, March 2, 2016

Who is Who (General Awareness Q and A)

Who IS Who?

Who is Who (General Awareness Q and A)



General Knowledge Quiz



Q1: Who is Railways Cabinet Minister in Indian Central Government?

Answer: Suresh Prabhu



Q2: Who is Human Resource Development minister?

Answer: Smt Smriti Zubin Irani



Q3: Who is the chief Minister of Gujarat?

Answer: Anandiben Patel


Q4: Who was the first President Of India?

Answer: Dr. Rajendra Prasad




Q5: Who is known as the Iron Man of India?

Answer: Saradar Patel


Q6: Who is called Bard of Avon?

Answer: William Shakespeare


Q7: Who is called Missile Man of India?

Answer: Dr. APJ Avul Kalaam


Q8: Name the capital of Jharkhand

Answer: Ranchi


Q9: Name the capital of Manipur.

Answer: Imphal


Q10: Who is the Governor of Madhya Pradesh?

Answer: Ram Naresh Yadav


You may study more on General Knowledge Topics at Eduvictors.

No comments:

Post a Comment